In de winkel zelf vindt u een ruim gamma aan surf-, skate- en snowboards. Als gepassioneerde en ervaren riders helpen wij u graag verder om de perfecte plank te vinden, passend bij uw stijl.

Surf

Voor surfboards is er een grote keuze van beginnend tot de meest ervaren surfers. Custom orders voor surfplanken is onze sterkste kant. Wij begeleiden u graag van A tot Z bij het kiezen van de perfecte surfplank voor uw niveau. Wij hebben toegang tot alle merken, shapers, ... om u het beste te adviseren.

---

Boards Wetsuits Accesoires

Skate

Als boardshop bieden wij ook een ruime keuze skateboards en longboards aan. Van completes tot het zelf samenstellen van uw skateboard, van wielen tot skatewax, ... Een ruime keuze aan alle accessoires ontbreekt niet in de winkel.

---

Completes Longboards Decks Accesoires

Snow

Wacht niet tot in de bergen om uw snowboard-uitrusting te voorzien. The Breeze Boardshop heeft een brede waaier aan snowkledij, voor jong en oud. De laatste nieuwe snowboards kunt u hier terug vinden. Wenst u iets specifieks? Geen probleem, wij bestellen het voor u. Tevens hebben wij een onderhoudsdienst waar wij met veel liefde uw ski's of snowboard waxen, slijpen en/of herstellen.

---

Boards Bindings Goggles Accesoires

Others

---

Accesoires