The Breeze Boardshop is al sinds 2004 een vaste waarde aan de Belgische kust. We bevinden ons in het hartje van Blankenberge en op wandelafstand van de surfspot aan de pier. Zelfs het nieuwe skatepark is slechts een steenworp verwijderd. We zijn gespecialiseerd in alles van golfsurfen, skate- en snowboarden. Ook alles wat te maken heeft met de surf-, skate- en snow lifestyle vindt u bij ons terug. Op zoek naar een leash, skatehelm, snowboots, ...? Dan bent u hier aan het juiste adres. Met onze eigen koffiestand bent u gerust welkom voor een drankje en een gezellige babbel. In onze winkel vindt u een ruim gamma met skateboards, snowboards en surfboards. Daarnaast kunnen we alles op uw maat custom bestellen. Aangezien de beste service face-to-face gegeven wordt, hebben wij bewust gekozen om geen webshop te starten.

The Breeze Boardshop is al sinds 2004 een vaste waarde aan de Belgische kust. We bevinden ons in het hartje van Blankenberge en op loopafstand van de surfspot aan de pier. Ook het nieuwe skatepark is slechts een steenworp verwijderd. 
        We zijn gespecialiseerd in alles van golfsurfen, skateboarden en snowboarden. Ook alles wat te maken heeft met de surf-, skate- en snow lifestyle vindt u bij ons terug. Op zoek naar een leash, vinnen, snowboardbotten, ...? Dan bent u hier aan het juiste adres.
        Met onze eigen koffiestand bent u ook gerust welkom voor een drankje en een gezellige babbel.
        In onze winkel vindt u al een ruim gamme met skateboards, snowboards en surfboards. Daarnaast kunnen we ook alles op uw maat custom bestellen. Hardware Fashionstore Contact

Instagram